wat-is-lasergraveren-laserbabes

Wat is lasergraveren?

Lasergraveren is een techniek waarbij een laser gebruikt wordt om unieke teksten, afbeeldingen of ontwerpen op een oppervlak te graveren. De techniek is nauwkeurig en kan zowel op harde als zachte materialen toegepast worden. Lasergraveren gebruik je onder andere voor het personaliseren van producten, denk aan sieraden, sleutelhangers, glazen en houten planken. Op deze manier maak je een kerstpakket voor je werknemers of een relatiegeschenk voor je klant een stuk persoonlijker! Het wordt ook gebruikt voor industriële toepassingen, zoals het markeren van serienummers op metalen onderdelen.

Waarmee kun je lasergraveren?

Een lasergraveermachine gebruikt een laserstraal die hitte afgeeft. De hitte zorgt ervoor dat het logo van je bedrijf of de leuke wens die je je klanten mee wil geven, op het artikel komt. Een lasergraveermachine kan zowel snijden als graveren. De grootte van de lasergravure hangt af van de grootte van de machine. De LaserBaby – onze lasergraveermachine – graveert tot 60x30cm. 

Met wat voor materialen kun je lasergraveren?

Lasergraveren kan op heel veel verschillende materialen, zoals hout, acryl, glas en meer. De kleur van de gravure wordt bepaald door het materiaal. Het is slijtvast en de gravure kan met heel veel details tot stand komen. Hieronder vertellen we je alle mogelijkheden die wij aanbieden!

Hout

Bij hout kun je denken aan een gravure van jouw logo op een snijplank of serveerplank. Het is een uniek cadeau waar iemand echt wat aan heeft en daarnaast is het goede branding voor jouw bedrijf. Als je een gegraveerde broodplank weggeeft als relatiegeschenk, zullen je relaties altijd aan jouw bedrijf denken als ze aan het koken zijn.

wat-is-lasergraveren-snijplank-hout

Acryl

We hebben veel kleuren acryl in huis en hiermee kunnen we de mooiste openingstijdenborden en andere signs voor je maken. Het wordt heel mooi gesneden met de laser. Als resultaat komen daar de meest unieke exemplaren uit, zoals taarttoppers om jouw event nog persoonlijker te maken.

wat-is-lasergraveren-taarttopper-acryl

Glas

Met glas kun je denken aan wijnglazen, wijnflessen en champagneflessen. Geen restaurant, café of kantine kan zonder glaswerk. Maak het glaswerk speciaal met een design dat past bij jouw bedrijf, te laten graveren in jouw glazen of flessen. Heb je iets speciaals te vieren? Dan is lasergraveren op een wijn- of champagnefles een mooi, luxe cadeau.

lasergraveren-op-glas-champagnefles

RVS

Voor metaal geldt dat we het mooiste resultaat bereiken op RVS artikelen, de gravure wordt zwart van kleur. Door de dunne laserstraal zijn prachtige details mogelijk en door de binding aan het RVS is het slijtvast. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is graveerbaar. Denk aan koksmessen, sleutelhangers, pennen, schalen en pannen.

Papier en karton

Dankzij de strakke lijnen die onze laser snijdt, snijden we op een mooie manier letters en/of figuren uit het papier en karton. Wij bieden ook vilt karton aan waarop gegraveerd kan worden en dat in vorm gesneden kan worden.

MDF

Gravure op MDF wordt heel strak gedaan. Hierdoor kun je het voor veel doeleinden inzetten, zoals een openingstijdenbord of displays voor in je winkel. MDF is een strak materiaal dat eenvoudig gekleurd kan worden. Tot ongeveer 6 mm dikte kunnen we jouw wens mooi snijden.

LaserBabes.nl

Graveren geeft een unieke en duurzame uitstraling. Het voegt iets speciaals toe binnen je bedrijf of aan een cadeau. Wij zorgen ervoor dat jouw idee tot leven komt, of denken graag mee om een idee te bedenken dat past bij wat jij zou willen. Wil je meer weten wat lasergraveren is en wat het kan toevoegen aan jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in!

    Winkelwagen
    Wat onze klanten zeggen
    62 beoordelingen