8x-een-origineel-trouwcadeau-laserbabes

8x een origineel trouwcadeau!

Het graveren van een persoonlijk cadeau met een laser is een populaire keuze voor trouwcadeaus. Met lasergraveren kunt u de namen van het bruidspaar, de datum van het huwelijk of zelfs een persoonlijke boodschap graveren op een verscheidenheid aan materialen, zoals hout, glas, metaal én acryl.

Overzicht leuke trouwcadeaus

Er zijn veel verschillende cadeau-ideeën die kunnen worden gegraveerd met een laser. Wij geven je een leuke lijst!

 1. Champagneglazen
 2. Champagneflessen
 3. Wijnglazen
 4. Fotolijsten
 5. Snijplanken
 6. Sieraden
 7. Sleutelhangers
 8. Taarttopper

taarttopper-laserbabes-lasergraveren-trouwen

Trouwcadeau: snijplank

Een snijplank is 1 van de vele originele trouwcadeaus die je kunt personaliseren én het gaat ook nog eens lang mee. Als gravering kun je bijvoorbeeld kiezen voor de trouwdatum, de namen van het bruidspaar of een nóg persoonlijker randje zoek je op door iets van het thema van de bruiloft te kiezen. Een echte aanwinst voor de keuken is het zeker. Ga jij voor beukenhout, olijfhout of teakhout?

Trouwcadeau: champagne

Naast dat champagne lekker is, kan de fles een prachtige aanwinst in huis zijn. Zo kunt u ook een familiewapen op een champagnefles- of glas laten graveren. Het kan een manier zijn om uw familiegeschiedenis te eren en te laten zien dat u trots bent op uw afkomst. Met lasertechnologie is het mogelijk om het familiewapen nauwkeurig en gedetailleerd te graveren op een verscheidenheid aan materialen.

Het is wel belangrijk dat u een nauwkeurige afbeelding, of vectorbestand, van het familiewapen heeft. Zo zorgen wij ervoor dat de gravure zo accuraat mogelijk is. Heeft u dit niet? Dan kunnen wij samen met u kijken of wij dit voor u kunnen maken. Hoe beter de details in het bestand zijn, hoe scherper de gravure. 

taarttopper-laserbabes-lasergraveren-relatiegeschenk

Trouwcadeau: gastenboek

Een ander mooi trouwcadeau kan een gepersonaliseerd houten gastenboek zijn. Deze kunt u laten graveren en in dit boek kunnen gasten dan felicitaties in opschrijven. Het is een boek vol mooie woorden van dierbaren, van een dag dat nooit vergeten zal worden.

Trouwcadeau: herinneringenboek

Wat ook een mooi trouwcadeau is, is een boek vol herinneringen. Hiermee vraag je gasten van het bruidspaar om herinneringen, zoals bijvoorbeeld foto’s, mee te nemen op een vel papier. Deze kunt u dan bundelen met de kaft die wij voor u maken. Op deze kaft zullen de namen van het bruidspaar komen, het eventuele trouwthema en zelfs een foto kan gegraveerd worden op de kaft.

In de kaft zitten 2 of 4 gaten, wat uw voorkeur heeft, en hiermee kunt u eenvoudig de vellen van de gasten erin leggen.

Welk trouwcadeau spreekt jou aan?

Een gepersonaliseerd cadeau met lasergravure kan een blijvende herinnering zijn aan een trouwdag. Het is daarnaast ook nog een unieke manier om uw waardering en liefde voor het bruidspaar te tonen. Het is een persoonlijk en attent cadeau, dat het bruidspaar zal koesteren voor veel jaren na de bruiloft.

LaserBabes.nl

Graveren geeft een unieke en duurzame uitstraling. Het voegt iets speciaals toe binnen je bedrijf of aan een cadeau. Wij zorgen ervoor dat jouw idee tot leven komt, of denken graag mee om een idee te bedenken dat past bij wat jij zou willen. Wil je meer weten wat lasergraveren is en wat het kan toevoegen aan jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in!

  Winkelwagen
  Wat onze klanten zeggen
  62 beoordelingen