5x-gepersonaliseerd-vaderdagcadeau-vaderdag-laserbabes

5x gepersonaliseerde cadeaus voor Vaderdag

Moederdag is nog maar net voorbij of Vaderdag staat alweer om de hoek! Wist u dat in veel Europese landen Vaderdag is geïnspireerd op Moederdag? Dat werd namelijk eerder gevierd. Om even helemaal terug in de tijd gegaan werd Vaderdag voor het eerst gevierd in Spokane, Washington op 19 juni 1910! Per land kan dan ook de officiële Vaderdag datum anders zijn. Wij vieren hem dit jaar op zondag 19 juni. Maar met lege handen aankomen is ook wat en daarom hebben wij 5 hele leuke gepersonaliseerde cadeaus voor Vaderdag bedacht:

Vaderdag cadeau tip 1: Krat

Deze stoere krat kan gepersonaliseerd worden met een zelfbedachte tekst voor uw vader. De kratjes zijn van hout, onbewerkt. Hout is een natuurproduct en daarmee is ieder kratje een klein beetje anders. Wij houden altijd rekening met knoesten bij het graveren, en we kiezen dus altijd de mooiste zijde om te graveren! Graveren is ook mogelijk op de zijkanten of bodem, mocht u dit willen laat het ons dan weten.

vader-kratje-cadeau-laserbabes

Tip 2: Flesopener voor papa’s bier

Houdt uw vader wel van een biertje? Dan is deze flesopener een leuk, origineel cadeau! Zo kunt u er een lieve boodschap op laten zetten, maar ook een mooie foto van een herinnering van jullie samen. De opener is 7 cm in doorsnede.

vaderdag-flesopener-cadeau-laserbabes


Tip 3: Champagne

Naast dat champagne lekker is, kan de fles een prachtige aanwinst in huis zijn. Zo kunt u ook een familiewapen op een champagnefles- of glas laten graveren. Maar ook kunt u kiezen voor een eigen bedachte boodschap, en zelfs een foto kunnen wij op de fles lasergraveren. Met lasertechnologie is het mogelijk om zo nauwkeurig en gedetailleerd mogelijk te graveren.

Vaderdag-cadeau-champagne-laserbabes


Tip 4: Onderzetters

Met deze gepersonaliseerde onderzetters zorgt u ervoor dat uw vader óók op werk weet dat u veel aan hem denkt. De gemakkelijk schoon te maken onderzetters hebben een formaat van 9 x 9 cm. De onderkant is gemaakt van kurk en de bovenzijde is van leatherette – Leatherette is een synthetisch materiaal dat lijkt op leer en wordt daarom ook wel nep leer genoemd.

vaderdag-onderzetters-cadeau-laserbabes

Tip 5: Sleutelhanger

Een klein, maar lief gebaar voor uw vader. Deze sleutelhangers zijn van triplex en kunnen gemaakt worden in een vorm naar keuze. Weet u niet goed wat u mooi zou vinden? Wij helpen u met het ontwerp!

vaderdag-sleutelhanger-cadeau-laserbabes

LaserBabes.nl

Graveren geeft een unieke en duurzame uitstraling. Het voegt iets speciaals toe binnen je bedrijf of aan een cadeau. Wij zorgen ervoor dat jouw idee tot leven komt, of denken graag mee om een idee te bedenken dat past bij wat jij zou willen. Wil je meer weten wat lasergraveren is en wat het kan toevoegen aan jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in!

Volgt u ons al op Instagram? Daar delen wij nog meer informatie over onze artikelen. Klik hier!

    Winkelwagen
    Wat onze klanten zeggen
    66 beoordelingen