taarttoppers_voor_de_leukste_taarten

Taarttoppers voor de leukste taarten

Op zoek naar de perfecte finishing touch voor je bruidstaart? Zoek niet verder! Bij ons kun je terecht voor prachtige taarttoppers, gemaakt van hout of acryl. Of je nu bloemen, initialen, een bruidspaar of “Mr&Mrs” wilt, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Taarttoppers zijn niet alleen geschikt voor bruiloften, maar ook voor verjaardagen, jubilea, afscheid, welkomstfeesten en elke andere gelegenheid waar taart bij hoort.

We kunnen namen en logo’s verwerken in de taarttopper, en dankzij onze graveer- en snijmogelijkheden zijn de opties werkelijk onbegrensd. Wil je een andere kleur? Geen probleem, we hebben meer kleuren beschikbaar dan op onze website worden getoond. En als je een taarttopper met meerdere kleuren wilt, bekijk dan zeker onze “Kikker” taarttopper. En als je de voorkeur geeft aan kleine taartjes of cupcakes, hebben we ook mini taarttoppers die je gasten kunnen meenemen als aandenken.

Taarttopper op maat

Op onze website vind je meer informatie over de mogelijkheden. Daarnaast kun je op Instagram talloze voorbeelden bekijken van de taarttoppers die we al voor onze klanten hebben gemaakt. Heb je zelf een uniek idee? Aarzel dan niet om het met ons te delen, we kunnen altijd een op maat gemaakte ontwerp voor je creƫren. Om de taarttopper stevig in de taart te plaatsen, gebruiken we een steeltje. Soms is er zelfs een tweede steeltje nodig om ervoor te zorgen dat de taarttopper mooi rechtop blijft staan. Vergeet ook niet de astronaut taarttopper voor een kinderverjaardag, of wat dacht je van een betoverende eenhoorn?

Maak je taart extra bijzonder met een taarttopper die perfect bij jouw gelegenheid past.

Hieronder zie je mooie opties van eerdere taarttoppers die wij hebben gemaakt:

taarttoppers_lasergraveren_laserbabes
taarttoppers_lasergraveren_laserbabes
taarttoppers_lasergraveren_laserbabes
taarttoppers_lasergraveren_laserbabes
taarttoppers_lasergraveren_laserbabes

LaserBabes.nl

Graveren geeft een unieke en duurzame uitstraling. Het voegt iets speciaals toe binnen je bedrijf of aan een cadeau. Wij zorgen ervoor dat jouw idee tot leven komt, of denken graag mee om een idee te bedenken dat past bij wat jij zou willen. Wil je meer weten wat lasergraveren is en wat het kan toevoegen aan jouw bedrijf? Vul onderstaand formulier in!

    Winkelwagen
    Wat onze klanten zeggen
    66 beoordelingen